Sivu 1/1

Rahoille kansio kiinasta + tuntematon kolikko?

Lähetetty: 17 Tammi 2016 13:46
Kirjoittaja Kolikkohiiri
Heips! Kysyisin nyt että auttaako tuommoinen muovinen kansio mitään? On varmaan silti parempi kuin pitää laatikon pohjalla vai? Sitten myös jos haluatte auttaa etsimään/tutkimaan miten ihmeessä löysin Itävaltalaisen 10c kolikon 2013 vuodelta, vaikka niitä ei pitäisi olla edes tehty 2013? Kiitos jo etukäteen!

http://www.ebay.com/itm/120-Coin-Holder ... SwAL9Uc-Zr

Re: Rahoille kansio kiinasta + tuntematon kolikko?

Lähetetty: 17 Tammi 2016 20:33
Kirjoittaja Miliisi
Kylläpä se tuossa kansiossa säilyy paremmin siinä mielessä ettei kolhiinnu ja naarmuunnu lisää niinkuin laatikon pohjalla ja pysyy kolikot järjestyksessäkin paremmin. Myös helpompi esitellä muille kokoelmaa. Ite olen suosinu noita numis kansioita mihin sitten eurokolikko sarjoille sopivat välilehdet.

Näyttäishän noita olevan 2014 vuoden itävallan 10c kolikoitakin liikenteessä kun kierrosta sellaisen olen itelle löytänyt. Oletko mistä kattonu tuon ettei olisi tuota 2013 kolikkoa lyöty?

Re: Rahoille kansio kiinasta + tuntematon kolikko?

Lähetetty: 18 Tammi 2016 08:44
Kirjoittaja Kolikkohiiri
Täältä, ja olen yrittänyt googlata mutta eipä ole löytynyt.. Montakohan noita on painettu? Ei mahda kenelläkään olla tietoa asiasta?

Edit: Eikun hetkinen, laitoin kansainväliselle foorumille kysymystä, 30 miljoonaa noita pitäisi olla kierrossa. Eipä ne sitten ole kovin arvokkaita... :roll:
http://www.kolikot.com/eurokolikot/itavalta

Re: Rahoille kansio kiinasta + tuntematon kolikko?

Lähetetty: 21 Tammi 2016 03:07
Kirjoittaja Miliisi
Monen maan osalta näkyy olevan ettei ole noita lyöntimääriä tuonne päivitetty. Esim. saksankin kohdalla löytyy iteltä 2015 vuoden kolikko vaikka tuolla loppuu 2012 vuoteen eli tuon osalta ei kannata epäillä etteikö uudempiakin olisi lyöty mitä sivuilla kerrotaan.

Re: Rahoille kansio kiinasta + tuntematon kolikko?

Lähetetty: 21 Tammi 2016 08:15
Kirjoittaja vileda
Jos jonain vuonna kolikkoa ei ole painettu, on kolikot.comissa kyseisen kolikon kohdalla nolla. Toki vuosiluvut alkavat vasta siitä vuodesta, jolloin maassa on kolikoita alettu lyödä. Ymmärtääkseni virallisten lyöntimäärien saanti on hankaloitunut, joten senkin takia niiden päivitykset on jääneet jälkeen. Suomen kolikoistakin vahvistetut lyöntimäärät saadaan vasta seuraavana vuonna jossain vaiheessa alkuvuotta. Tälläkään hetkellä Suomen Pankin sivuilla ei ole vuoden 2015 lyöntimääriä: http://www.suomenpankki.fi/fi/setelit_j ... aarat.aspx.

Re: Rahoille kansio kiinasta + tuntematon kolikko?

Lähetetty: 26 Tammi 2016 22:35
Kirjoittaja Miliisi
Tuo on sinällään harmi. Kolikot.com:n mukaan päivitän tuota omaa ns. puutelistaa niin vähän hankaloittaa kun ei tiedä onko kyseisen vuoden kolikkoa edes lyöty ennenkuin sellainen putkahtaa kierrosta kouraan.