Sivu 1/1

Käyttörahan ostaminen bulkkina

Lähetetty: 21 Loka 2017 14:57
Kirjoittaja Perajorma
Päivää taas pitkästä aikaa!
Osaatteko sanoa, miten tai mistä pystyisi/kannataisi ostaa ulkomaalaista käyttörahaa - kolikkoja tarkemmin ottaen? Ihan käytössä olevaa kierrosta poimittua, ei mitää juhlaerikoisuuksia tms.
Olisi hakusessa tiettyjä kolikkoja ympäri maailmaa siten, että samaa kolikkoa saattaa tarvita 1-100 kpl.
Lähinnä periaatteella nimellisarvo + extraa(1-10%? nimellisarvosta) + toimituskulut. Puolestani myyjä saa olla missä päin maailmaa vaan, kunhan maksaminen onnistuu jotenkin, esim. paypalilla.

Ebaysta koitin katella, mutta tuntuu, ettei sieltä oikein lyödy kierrosta poimittua hyvään hintaan. Etenkin isompia bulkki eriä vaikea löytää.
Onhan sitten näitä Forexeja ja muita valuutanvaihtaja, mutta mahtaako niissäkään voida valita, "ottaisin 5 kappaletta tuota kolikkoa, 20 näitä, 15 tuota...", jos edes käsittelevät muuta kuin kahisevaa. En tiedä, en ole koskaan käyttänyt.
:?

Re: Käyttörahan ostaminen bulkkina

Lähetetty: 05 Helmi 2018 07:02
Kirjoittaja Anssi_Kukkonen
Laita lista tarvittavista rahoista tänne niin eiköhän niitä ala löytyä täältäkin. Itsellä on paljon Italiaa, Ranskaa, Saksaa ja Ruotsin pikkurahoja jemmassa mitä ei ole ehditty vaihtaa rahauudistuksen aikarajoissa.

Re: Käyttörahan ostaminen bulkkina

Lähetetty: 28 Helmi 2018 18:11
Kirjoittaja Wiiksi
Valuutanvaihtajista Leftovercurrency.com tekee keräilijöiden kanssa juuri tällaista yhteistyötä, kannattaa kysyä sieltä. Perustaja on itsekin keräilijä, tuntee kolikot ja setelit hyvin.

Re: Käyttörahan ostaminen bulkkina

Lähetetty: 03 Touko 2018 23:16
Kirjoittaja Mustikkamies
Perus eBayssakin on nykyään kolikko-osio, josta saa ihan hyvin ostettua ympäri maailmaan. Kannattaa käydä tsekkaamassa :idea: