Etelä-Pohjanmaan Numismaattisen Kerhon huutokauppa 23.2.2014

Ajankohtaisia ilmoituksia.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
antti r
Viestit: 1408
Liittynyt: 26 Joulu 2008 22:27
Paikkakunta: Lappajärvi, Etelä-Pohjanmaa
Viesti:

Etelä-Pohjanmaan Numismaattisen Kerhon huutokauppa 23.2.2014

Viesti Kirjoittaja antti r » 01 Helmi 2014 11:56

Etelä-Pohjanmaan Numismaattinen kerho järjestää rahahuutokaupan nro 196 sunnuntaina 23.2.2014. Kohteet ovat esillä kello 12.00 alkaen ja huutokauppa alkaa kello 13.00. Lista löytyy tästä.

Lapuan nuorisotalo sijaitsee Lapuan keskustassa, osoitteessa Oskarintie 11. Se on aivan Lapuan rautatieaseman kupeessa, joten pitkienkin matkojen päästä paikalle pääsee helposti junalla. Ulkonäöltään rakennus on tällainen. Tilaisuus järjestetään nuorisotalon yläkerrassa. Sinne pääset kääntymällä vasemmalle astuttuasi pääovesta sisälle aulaan.

Parin minuutin kävelymatkan päässä Ravintola Marian Talli, joten kaukaakaan tulevien ei tarvitse tyhjin vatsoin lähteä kotiin. Lisäksi huutokaupan tauolla on edullinen kahvitus.

Lyhyesti huutokaupasta: kohteisiin ei sisälly superharvinaisuuksia. Sen sijaan se tarjoaa tavallisen keräilijän kukkarolle sopivia kohteita massatavarasta kokoelman ehdottomiin helmiin. Huutomaksua ei ole ja mahdolliset postikulut realistiset. Huutokauppamme tarjoaa mahdollisuuden kartuttaa kokoelmaa erittäin kohtuullisin hinnoin.

Paikan päällä maksuvälineenä käy vain käteinen, ei pankkikortti. Jäsenet voivat tarvittaessa maksaa kohteet kerhon pankkitilille huutokaupan jälkeen. Kirjallisten tarjousten tekijät suorittavat myös summan kerhon tilille. Etämyyntinä myydyt kohteet voidaan etukäteismaksua vastaan lähettää tavallisena lähetyksenä, maksamattomat toimitetaan vain postiennakolla.

Tilaisuuteen osallistuu kauppias, jolta saatavissa keräilykohteita ja -tarvikkeita.
Antti Rantala | antti.rantala2@gmail.com

Avatar
antti r
Viestit: 1408
Liittynyt: 26 Joulu 2008 22:27
Paikkakunta: Lappajärvi, Etelä-Pohjanmaa
Viesti:

Re: Etelä-Pohjanmaan Numismaattisen Kerhon huutokauppa 23.2.

Viesti Kirjoittaja antti r » 23 Helmi 2014 19:12

Tulokset julkaistu.

http://www.ep-numismaatikot.fi/huutokauppa.php

Tulokset sisältävät tästä lähtien myös jälkimyynnin tulokset. Kiitos kaikille osanottajille! Kohteet seuraavaan huutokauppaan 7.3.2014 mennessä.
Antti Rantala | antti.rantala2@gmail.com

Vastaa Viestiin