Sivu 1/1

NEUVOSTOLIITON KUNNIAMITALIT -kirja

Lähetetty: 29 Heinä 2012 23:05
Kirjoittaja Jussi
Ilmestyi helmikuussa Apali Oy:n kustantamana:

Jussi-Pekka Alander : Neuvostoliiton kunniamitalit
- ISBN 978-952-5877-13-7
- koko 210 x 297 mm
- 128 sivua
- värikuvitus

Kirjassa esitellään kaikki Neuvostoliiton valtion perustamat viralliset kunniamitalit. Ensimmäinen yksiin kansiin koottu perusteellinen ja luotettava suomenkielinen esitys tästä aihepiiristä.
Kunniamitaleista kerrotaan tarkat perustiedot, myöntöperusteet sekä muuta aiheeseen liittyvää mielenkiintoista taustatietoa. Tekstiä täydentävät värikuvat kunniamitaleista ja niiden myöntökirjoista.
Teos on hyödyllinen niin keräilijöille kuin muillekin kunniamitaleista ja historiasta kiinnostuneille. Kirja tarjoaa myös yleisen normin kunniamitaleiden suomenkielisten nimien yhdenmukaistamiseksi.

Re: NEUVOSTOLIITON KUNNIAMITALIT -kirja

Lähetetty: 29 Heinä 2012 23:09
Kirjoittaja Jussi
Esimerkki sivuja:

Re: NEUVOSTOLIITON KUNNIAMITALIT -kirja

Lähetetty: 30 Heinä 2012 22:00
Kirjoittaja Miliisi
Kappas. En tiennytkään että on suomenkielinenkin versio olemassa. Laitoinkin heti tuon kirjan tilaukseen. Tulee varmasti olemaan hyvä lisäapu tuokin tähän harrastukseen. Kiitokset tästä "mainoksesta". Tähän saakka menty tuolla venäjän/lontoonkielisellä versiolla joka on osoittautunut varsin hyväksi.

Re: NEUVOSTOLIITON KUNNIAMITALIT -kirja

Lähetetty: 03 Elo 2012 13:35
Kirjoittaja Miliisi
Tänään saatiin kyseinen opus käsiin. Jo pikaisella selauksella paljon oli sellaista tietoa mitä en ole netistä löytänyt/osannut etsiä. Myöskin tuohon toiseen kirjaan verrattuna paljon ennemmän on sellaista nippeli tietoutta ja mitalien historiaa. Selvisi muutamista mitaleista mitä itelläkin on että ovatkin aitoja vaikka luulo oli toisin.

Eli voisin sanoa että jos neuvostomitaleja keräilee niin suosittelen kyseisen opuksen ostamaan.