Rahat

Pohjois-Karjalan Numismaatikot suorittaa muun toimintansa ohella keräilyrahojen arviointia. Voit tuoda pienempiä määriä arvioitavaksi kerhoiltoihimme kuun 1. ja 3. tiistaina, vaikka et olisikaan yhdistyksemme jäsen. Emme peri yksityishenkilöiltä pääsääntöisesti niiden arvioinnista mitään veloitusta. Mikäli arvioitavat kohteet tulevat yhdistyksen huutokauppaan, niistä peritään 5 % provisio huutosummasta. Suurempien määrien arvioinnista on syytä ottaa yhteyttä johonkin hallituksen jäseneemme ja sopia miten ja missä arvioiminen voidaan toteuttaa. Kolmansille osapuolille, kuten ulosottoviranomaiset, asianajajat, oikeusapu- tai lakitoimistot, veloitamme arvioinnit käytetyn ajan mukaan seuraavasti:

• Lyhyt suullinen arvio on ilmainen
  • Lyhyt kirjallinen arvio, esim. perunkirjoitukseen 50 €.
  • Laaja kirjallinen arvio 120 €
  • Yli tunnin kestävät arvioinnit laskutamme tuntityönä 100 euroa/ alkava tunti