Sivu 1/1

Eurokolikoiden keräilijöitä?

Lähetetty: 30 Joulu 2015 13:34
Kirjoittaja Mansikkalime
Aloitin harrastuksen eurokolikoiden tullessa ja keräilen vain euromaiden kolikoita sekä erilaisia 2€:n kolikoita.
Tavoitteena saada jokaisen maan kaikki kolikot kasaan. Eikä tarvetta ole kuin 1kpl/kolikko.
Nyt alkaa olla jo varsin mukavasti kokoelmaa, mutta sattumalta vastaan tulee enää todella harvakseen jotain mitä ei itseltäni jo löytyisi.
Onko ainoa keino saada puuttuvia kolikoita omaan kokoelmaan niiden ostaminen jostain nettikaupasta tms. vai onko mitään vaihtari-ryhmää tms. jossa voisi kolikoita vaihtaa päittäin jonkun toisen samanlaisen keräilijän kanssa? Olet googlaillut, mutta en vielä ole löytänyt. Vai voiko tämän foorumin kautta vaihdella?

Re: Eurokolikoiden keräilijöitä?

Lähetetty: 30 Joulu 2015 13:39
Kirjoittaja Mansikkalime
Hmm... koitanpa vastata itse itselleni... onko tuo vaihto/puutoslista alue juurikin tällaista varten? Ei ihan vielä auennut minulle :D :wall:

Re: Eurokolikoiden keräilijöitä?

Lähetetty: 10 Tammi 2016 23:09
Kirjoittaja Miliisi
Juurikin sitä vartenhan nuo listat on. Voi lisäillä mitä itellä puuttuu ja vastaavasti ne mitä voi vaihdossa antaa.

Mutta alkaa tosiaan itelläkin olemaan jo harvassa että saa uusia kolikoita kun pääsääntöisesti kierrosta tulee kerättyä maittain ja vuosittain. 1-2 sentin kolikothan on ongelmallisia tuon kierrosta keräämisen suhteen mutta ihan kohtuudellahan noita kuitenkin ostamaankin pystyy. Erikoiskakkoset on tullu suurin osa ostettua mutta on niitä kierrostakin kokoelmaan napattu jos on sattunu hyväkuntoinen löytymään.