O: Niue:n Pokemon -dollareita. Apua tarvitaan!

Vain keräilyyn liittyviä kohteita. Myynti- ja ostotoimet ovat myyjän ja ostajan kahdenvälinen asia ja ylläpito tai Pohjois-Karjalan Numismaatikot ry. ei vastaa myynnistä tai ostoista aiheutuneista kuluista tai vastaavista missään olosuhteissa.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Perajorma
Viestit: 175
Liittynyt: 15 Touko 2010 23:48

O: Niue:n Pokemon -dollareita. Apua tarvitaan!

Viesti Kirjoittaja Perajorma »

Hoi rakkaat numismaatikkotoverit! Tosiaan olisi hakusessa vuoden 2001 Niuean pokemon aiheisia dollareita.
Mikäli jollain teistä sattuu olemaan moisia kolikoita jemmassa, niin voidaankin hieroa kauppoja. :D

Olen nyt kuitenkin aika vahvasti varautunut siihen, ettei niitä täältä löydy, ja siksi kysyisinkin teiltä hieman apua. Ebaysta en löytänyt yhtään myynnissä, enkä googlenkaan kautta onnistunut eksymään yhdellekään sivustolle, joka olisi niitä kaupannut. Useiden ulkomaalaisten nettikauppojen niue osastot kyllä tuli selattua - tuloksetta. Joten teillä kun on paremmat kontaktit numismaatikkopuolella, niin osaisitteko kertoa mitään/ketään, jolla saattaisi olla näitä myynnissä tai josta näiden perään voisi kysellä? Saa olla lähes mistäpäin maailmaa tahansa, kunhan englannilla pärjää.

Kolikot saa olla kierrossakin olleita ja tuo kupari-nikkeli versio käy erittäin hyvin. Mitä hintaan tulee, paha mennä vielä ehdotteleen, kun ei tiedä moisten markkina-arvoa. 2006 world coin kirja antaa unccille arvoks 6 dollaria(?), mutta se lienee jo reippaasti vanhaa tietoa. Jollain nettisivulla taidettiin puhua 30 dollarista (unc), mikäli sen oikein tulkitsin. Ebayssa puolestaan löytyi myydyistä muutama hopeasta lyöty proof 90 dollarin (n. 67e) hintaan tässä keväällä. Mutta niin laadukasta mallia ei välttämättä tarvitse olla. Kymppien kappalehinnoissa tässä ilmeisesti pyöritään. Se, montako olen kiinnostunut ostamaan, riippuu täysin siitä, mihin hintaan näitä saa.

Elikkäs kaikki vinkit näiden löytämiseen ovat tervetulleita! Alla vielä kuva, mistä on kyse.


Kuva

Terv. Perajorma, joka jatkaa googlailua --->
Avatar
Perajorma
Viestit: 175
Liittynyt: 15 Touko 2010 23:48

Re: O: Niue:n Pokemon -dollareita. Apua tarvitaan!

Viesti Kirjoittaja Perajorma »

Lisäyksenä: Kävi ilmi, että myös vuonna 2002 on lyöty (ainakin) kolme uutta kolikkoa. Jokin 2013 vuoden world coinssi antaa 2001 kupari-nikkeleille bu hinnaksi 14 ja unc 12; hopeisille F hinnaksi 18. 2002 kolikoille bu hinta 4,5 ja unc 3. Ja olettaisin kyseiset hinnat olevan yhdysvaltain dollareina.
Jos noihin hintoihin löytyy jossain myynnissä, niin olen valmis ostamaan useamman kappaleen.
Vastaa Viestiin